Cladire Comerciala, Dumbravita

Dumbravita - 560,000 €
340 10 4 1/1
ID 1125293
Slide
Slide
Slide

contact@negriciu.roDescriere

Compania Negriciu Estate va propune spre vanzare o Cladire Comerciala in Dumbravita.

Proprietatea are o suprafata utila de 340 mp, fiind construita pe un teren cu suprafata de 588 mp si este momentan utilizata drept Clinica medicala, astfel incat compartimentarea si finisajele sunt conform normelor in vigoare privind aceasta activitate.

La parter regasim: o sala de asteptare cu zona de receptie, 4 cabinete medicale individuale, 2 grupuri sanitare si camera tehnica.
La etaj, spatiul este compartimentat astfel : hol, sala de asteptare, 4 cabinete individuale.
Totodata, regasim in cadrul imobilului o parcare in curtea interioara cu un numar de 15 locuri.

In cadrul proprietatii se regasesc finisaje precum: usa exterioara si geamuri cu tamplarie de aluminiu si geamuri termopan, usi interioare din PVC cu geam termopan, aparate de climatizare in fiecare cabinet si in salile de asteptare, grupuri sanitare amenajate complet cu gresie/faianta si obiecte sanitare.

Confortul termic al cladirii este asigurat de centrala proprie pe gaz cu calorifere si o buna izolatie exterioara.
Un punct forte al proprietatii este reprezentat de arhitectura moderna si incaperile spatioase cu multa lumina naturala dar si de faptul ca in compartimentarea interioara se pot face modificari cu usurinta datorita peretilor din rigips.
De asemenea, putem mentiona faptul ca incepand cu luna martie vor fi demarate lucrarile pentru construirea unui etaj retras care va creste spatiul util si totodata rentabilitatea pentru inchiriere.

Pretul solicitat pentru aceasta proprietate este de 560 000 euro usor negociabil, putand fi achizitionata sub forma de investitie activa (fiind inchiriata la capacitate maxima) sau pentru a fi schimbata utilitatea spatiului.

Detaliile caracteristice au fost preluate de la proprietar si au scop informativ.
Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, ne puteti contacta la numarul de telefon 0784 998 889 -Diana.

CP1125293

Facilitati

  • Acces pentru persoane cu dizabilități
  • Apă
  • Canalizare
  • Centrală termică
  • Curent
  • Gaz
  • Grupuri sanitare amenajate și utilate
  • Parcare deschisă
  • Vestiar